Chauffeur Bakwagen - fulltime

Remto Automaterialen is voor haar Bandenhotel op zoek naar een enthousiaste

Chauffeur bakwagen (40uur) (m/v)

 

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan als chauffeur Bakwagen bij een gezellig familiebedrijf? Dan is deze vacature voor jou! Voor ons team zijn wij op zoek naar een chauffeur voor op de Bakwagen.

 

Wat ga je doen?

Vanuit onze vestiging in Zoetermeer levert Remto al sinds 1967 een totaalassortiment aan automaterialen. Naast de levering van automaterialen heeft Remto ook een eigen opslag voor winter-/ en zomerbanden. Voor haar bandenhotel zoekt Remto een chauffeur voor op de bakwagen.

 

Als je chauffeur op de bakwagen ben je verantwoordelijk voor het meerdere malen per dag juist en tijdig bezorgen van de bandensets bij onze zakelijke klanten. Bij het afleveren controleer je altijd samen met de klant de geleverde bandensets met de bijbehorende leverbon. Je bent zelf in staat om de bakwagen zo efficiënt mogelijk te laden. Bij het laden en lossen maak je gebruik van een banden steekwagen. Is er op een moment geen chauffeurswerk? Dan werk je mee met diverse magazijnwerkzaamheden.

 

Wie zoeken wij?

  • Je bent gemotiveerd, enthousiast en flexibel
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B
  • Je hebt een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsniveau en je weet van aanpakken
  • minimaal MBO werk- en denkniveau
  • je bent woonachtig in de regio van Zoetermeer

Wat bieden wij:

Je werkt in een gezellig, jong en hardwerkend team, binnen een organisatie die volledig zelfstandig is en financieel gezond. We bestaan niet voor niets al zo lang. Je start met een tijdelijk contract met marktconforme arbeidsvoorwaarden inclusief een pensioenregeling. Wij gaan graag een langdurige relatie aan, dus bij goed functioneren bieden wij jou zo snel mogelijk een contract voor langere termijn.


Interesse?

Dus ben jij onze ideale chauffeur bakwagen en heb je interesse? Leuk, want dan wachten we waarschijnlijk op jou in ons gezellige familiebedrijf! Mail je CV naar pz@remto.nl of stuur gewoon een appje met je CV en waarom jij de ideale kandidaat bent naar 06-82072473.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Remto Zakelijk