Meewerkend Voorman Bandenhotel - fulltime

Remto Automaterialen is voor haar vestiging in Zoetermeer op zoek naar een enthousiaste

Meewerkend Voorman Bandenhotel
(40uur) (m/v)

 

 

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan als chauffeur Bakwagen bij een gezellig familiebedrijf? Dan is deze vacature voor jou! Voor ons team zijn wij op zoek naar een chauffeur voor op de Bakwagen.

 

Wat ga je doen?

Vanuit onze vestiging in Zoetermeer levert Remto al sinds 1967 een totaalassortiment aan automaterialen. Naast de levering van automaterialen heeft Remto ook een eigen opslag voor winter-/ en zomerbanden. Voor haar bandenhotel zoekt Remto een meewerken voorman.

 

Als meewerkend voorman ben je verantwoordelijk voor het meerdere malen per dag juist en tijdig bezorgen van de bandensets bij onze zakelijke klanten. Samen met jou directe collega maak je in de ochtend een dagplanning op basis van de leverbonnen. Op de leverbonnen staan de bandensets die onze klanten die dag bezorgt willen krijgen. Als voorman ben jij degene die bandensets aflevert bij de klant. Op locatie van de klant controleer je samen met de klant de afgeleverde sets met de bijbehorende leverbon. Tevens zorg je voor een adequate inrichting van het magazijn en zorg je voor de administratieve afhandelingen.
In het bandenhotel hebben we te maken met piekdruktes. In de maanden november, december, april en mei is er topdrukte. De andere maanden staat er minder druk op en heb je samen met de je collega ruim de tijd voor andere voorkomende magazijn- en bezorgwerkzaamheden. Vervelen doen we ons absoluut nooit!

 

Wie zoeken wij:

  • Je bent gemotiveerd, enthousiast en flexibel
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B
  • Je bent in het bezit van een reachtruck certificaat
  • Je hebt een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsniveau en je weet van aanpakken
  • minimaal MBO werk- en denkniveau
  • je bent woonachtig in de regio van Zoetermeer

Wat bieden wij:

Je werkt in een gezellig, jong en hardwerkend team, binnen een organisatie die volledig zelfstandig is en financieel gezond. We bestaan niet voor niets al zo lang. Je start met een tijdelijk contract met marktconforme arbeidsvoorwaarden inclusief een pensioenregeling. Wij gaan graag een langdurige relatie aan, dus bij goed functioneren bieden wij jou zo snel mogelijk een contract voor langere termijn.

  

Interesse?

Dus ben jij onze ideale meewerkend voorman en heb je interesse? Leuk, want dan wachten we waarschijnlijk op jou in ons gezellige familiebedrijf! Mail je CV naar pz@remto.nl of stuur gewoon een appje met je CV en waarom jij de ideale kandidaat bent naar 06-82072473.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs 

 

 

Remto Zakelijk