Wie zijn wij

Remto Automaterialen: Uw totaalgroothandel op het gebied van automaterialen, gereedschappen, olie, banden, velgen, kentekenplaten en accessoires.

 

Als groothandel in automaterialen, gereedschappen, olie, banden, velgen, kentekenplaten en accessoires is Remto Automaterialen sinds 1967 dé partner voor het garagebedrijf in Zoetermeer en omstreken. In 2007 hebben wij ons verzorgingsgebied uitgebreid door een vestiging te openen aan de Ambachtshof in Nootdorp. Inmiddels bevat ons bezorgingsgebied ook de regio’s Voorschoten, Westland, Delft, Voorburg-Leidschendam, delen van Den Haag, Alphen a/d Rijn en delen van Leiden.

 

Naast onze groothandels activiteiten bieden wij de consument een ruime keuze uit accessoires, poetsmiddelen, fietsendragers, dakkoffers, skiboxen, ruitenwissers en motorolie. Een deel van deze producten kunt u online in onze webshop bestellen.

Wij onderscheiden ons door een breed assortiment producten van A-kwaliteit, snelle leveringen, vakkundig personeel en een persoonlijke benadering van onze klant. De kwaliteit van de onderdelen die wij leveren is gelijk aan de door het originele kanaal gebruikte onderdelen. Hiermee staan wij altijd achter de kwaliteit van de door ons geleverde producten! Ons assortiment bestaat uit: Automaterialen, gereedschappen, equipment, banden, velgen, kentekenplaten, accessoires, Hapro dakkoffers, Atera fietsendragers, plaatwerk, verlichting, olie, poetsmiddelen en nog veel meer.


Behalve een snelle levering van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, bieden wij de garagebedrijven ondersteuning op het gebied van marketing en technische kennis, middels opleidingen en kosteloze technische trainingen. Tevens ondersteunen wij de garage concepten van Bosch Car Service, Autocrew, Vakgarage, Profile Car & Tyrecenter, FirstStop en Autoprofijt.


Kortom: Remto Automaterialen is dé partner voor het garagebedrijf in Zuid-Holland!

 

Remto Zakelijk