Dashboard Camera Full HD Compact GPS 140°

€ 199,99
Direct leverbaar
1 van 3

Productspecificaties

Categorie: Dashcam
Artikelnummer: RBGDC200
Verzendkosten: € 5,00
Indien uw bestelling bestaat uit 2 of meerdere producten geldt alleen de hoogste bezorgkosten

Productomschrijving

Met deze dashcam registreer je de autorit; en is er iets gebeurd waardoor er schade aan je auto is ontstaan? Geen nood, de Ring Dashcam RBGDC200 heeft het allemaal Full HD opgenomen. Deze dashcam is een stand-alone FullHD recorder met een 2 inch LCD-scherm. De meegeleverde GPS software geeft je de mogelijkheid om je autorit te bekijken in Google Maps.

 

Door de beeldhoek van 140 graden neemt de dashcam niet alleen de weg, maar ook de hele omgeving op. De camera start automatisch wanneer je de auto start, en schakelt zichzelf uit wanneer je de motor uitzet. De G-sensor data detecteert automatisch een crash en vergrendelt de video tegen overschrijven, zo wordt cruciaal beeldmateriaal opgeslagen.

 

De camera is ook te gebruiken als fototoestel en heeft een ingebouwde microfoon zodat omgevingsgeluiden worden opgenomen. De video's worden opgeslagen met behulp van lus-opname, de oude beelden worden overschreven door nieuwe beelden. Hierdoor zal de geheugenkaart nooit vol raken. Het toestel is geschikt voor een geheugenkaart tot 32GB (niet inbegrepen).