Philips ColorVision H7 12v

€ 49,99
€ 39,99
Direct leverbaar
1 van 3

Productspecificaties

Categorie: Koplampverlichting
Merk: Philips
Type: ColorVision
Systeem: H7
Kleur temperatuur: Wit 3350K
Volt: 12v
Watt: 55W
Verpakking: Per 2 stuks
Artikelnummer: 12972CVPYS2
Verzendkosten: € 2,00
Indien uw bestelling bestaat uit 2 of meerdere producten geldt alleen de hoogste bezorgkosten

Productomschrijving

ColorVision voegt een vleugje groen toe aan uw autoverlichting. Deze innovatieve, gekleurde autolampen zijn wettelijk toegestaan; u projecteert nog steeds veilig wit licht, maar kunt uw auto tegelijkertijd een eigen stijl geven.

 

Een nieuwe coatingtechnologie voegt een kleurrijk tintje toe aan uw autoverlichting

 

Dankzij een speciale coating op de lampen voegt Philips ColorVision een kleurtint toe aan verlichting die in overeenstemming met de Europese voorschriften is. Zo kunt u uw rijbeleving aanpassen terwijl u nog steeds veilig wit licht projecteert.

 

Gekleurde autoverlichting die wettelijk is goedgekeurd

 

ColorVision-lampen voldoen aan alle ECE-voorschriften en worden geleverd met een certificaat om te bewijzen dat ze wettelijk zijn goedgekeurd voor de weg. Houd dit certificaat altijd bij u in de auto.

 

Verlicht de weg met tot 60% meer wit licht

 

Dankzij deze technologie geeft Philips ColorVision tot 60% meer wit licht op de weg dan andere standaardlampen. Zo ziet u de weg voor u duidelijker, terwijl een beetje kleur wordt toegevoegd.

 

Reageer sneller met meer licht

 

Het is aangetoond dat beter zicht u helpt sneller te reageren tijdens het rijden. Met tot 60% meer zicht vergroot ColorVision uw zichtbaarheid met 25 meter vergeleken met standaardlampen. Anticipeer gemakkelijker op hindernissen die u kunt tegenkomen.