Philips WhiteVision H7 12v

€ 49,99
€ 39,99
Direct leverbaar
1 van 3

Productspecificaties

Categorie: Koplampverlichting
Merk: Philips
Type: WhiteVision
Systeem: H7
Kleur temperatuur: Wit 4300K
Volt: 12v
Watt: 55W
Verpakking: Per 2 stuks
Artikelnummer: 12972WHVSM
Verzendkosten: € 2,00
Indien uw bestelling bestaat uit 2 of meerdere producten geldt alleen de hoogste bezorgkosten

Productomschrijving

Philips WhiteVision-lampen geven de koplampen van uw auto een intens witte Xenon-look voor een optimale rijervaring in het donker. Dankzij de grotere helderheid en het 40% wittere licht bieden WhiteVision-lampen de perfecte combinatie van stijl en veiligheid.

 

100% Wettelijk goedgekeurd en 100% intens wit licht

 

WhiteVision is ECE-gecertificeerd en de eerste wettelijk goedgekeurde intens witte lamp. De lamp biedt u de ultieme zichtbaarheid zonder dat dit gevaarlijke situaties veroorzaakt als gevolg van schittering voor de auto vóór u.

 

60% Meer zicht voor maximale helderheid

 

Het langere lichtbundelpatroon met 60% meer zicht zorgt ervoor dat u andere weggebruikers duidelijker kunt zien. Het verbetert de veiligheid, waardoor u meer tijd hebt om te reageren op potentieel gevaar op de weg.

 

De beste levensduur voor meer rijplezier

 

Philips WhiteVision-koplampen zijn duurzaam. Ze bieden u een lange en betrouwbare levensduur van 450 uur*. Dat is aanzienlijk langer dan concurrerende producten. Hierdoor hoeft u uw koplampen minder vaak te vervangen en krijgt u meer waar voor uw geld. (*H4 en H7 zijn getest op een standaardvoltage van 13,2v)

 

Heldere lichtbundel met intens wit licht

 

Philips WhiteVision-koplampen beschikken over intens wit licht tot 3700 Kelvin. De koplampen verlichten de weg met een helder witte lichtbundel die duisternis direct elimineert. De beste lichtbundel voor een optimale rijervaring.

Remto Zakelijk