Philips X-tremevision H4 12v

€ 19,99
€ 15,99
Direct leverbaar
1 van 3

Productspecificaties

Categorie: Koplampverlichting
Merk: Philips
Type: X-tremeVision
Systeem: H4
Kleur temperatuur: Wit 3700K
Volt: 12v
Watt: 60/55W
Verpakking: Per 1 stuk
Artikelnummer: 12342XV+B1
Verzendkosten: € 2,00
Indien uw bestelling bestaat uit 2 of meerdere producten geldt alleen de hoogste bezorgkosten

Productomschrijving

Philips X-tremeVision-autolampen zijn erg helder. Veel andere autolampen staan in hun schaduw dankzij meer helderheid en superieure lichtbundel. Zo kunt u verder zien, sneller reageren en veiliger rijden.

  

Witter licht voor prettiger en veiliger rijden

Het heldere witte licht (3700 K) is witter dan het licht van standaard koplampen. De gepatenteerde Gradient Coating Technology™ van Philips zorgt voor krachtiger licht. Zo kunt u genieten van heldere verlichting en een zeer aangename rijervaring in het donker.

 

Langdurige veiligheid, zodat u beter ziet en beter zichtbaar bent

Elke mogelijke uitval van een onderdeel is een gevaar voor u en uw auto. Dit geldt met name voor koplampen. Elke kapotte koplamp vermindert de zichtbaarheid en veiligheid voor u en het tegemoetkomende verkeer. Philips X-tremeVision is geoptimaliseerd voor een lange en betrouwbare levensduur. Zo kunt u beter zien en bent u beter zichtbaar dan met elke andere hoogwaardige lamp.

 

Betere prestaties zorgen voor meer zicht en een langere levensduur

 

Philips X-tremeVision-koplampen zijn gemaakt voor uitstekende prestaties en produceren tot 130% meer helderheid zonder dat dit ten koste gaat van de levensduur. Met een levensduur van maximaal 450 uur* gaat Philips X-tremeVision aanzienlijk langer mee dan oplossingen van de concurrent in de categorie lampen met meer licht. (*H4 en H7, getest op een standaardvoltage van 13,2 V).

 

Verder zien en sneller reageren met meer helderheid

 

Het is belangrijk dat u goede helderheid hebt op verre afstand, doorgaans tot 75-100 meter voor uw voertuig. Philips X-tremeVision-autolampen laten u nog verder zien, zodat u extra reactietijd hebt. Philips X-tremeVision geeft u meer zicht op de weg. Hierdoor kunt u eventuele obstakels en andere gevaren eerder zien dan met andere halogeenkoplampen.

 

Een zeer heldere lamp voor een uitstekende lichtopbrengst

 

Philips X-tremeVision-koplampen zetten een nieuwe standaard voor autoverlichting dankzij de geoptimaliseerde high-precision gloeidraadtechnologie, hogedrukgasvulling van tot wel 13 bar, high-precision coating en hoogwaardig UV-kwartsglas. Ze zijn ontwikkeld voor geweldige prestaties en hoge zichtbaarheid.

 

De veiligste wettelijk goedgekeurde koplampen

Philips X-tremeVision is verreweg de veiligste, gemakkelijkste en meest efficiënte manier om uw autokoplampen te upgraden binnen de wettelijke beperkingen. Ze zijn volledig ECE-gecertificeerd.

 

Lichtstraal van goede kwaliteit en met uitstekende prestaties

 

Met een combinatie van meer zicht en een hogere kleurtemperatuur biedt Philips X-tremeVision een zeer goede lichtstraal in het aanbod van halogeenlampen.

Geweldig contrast voor een comfortabele rijervaring

 

Dankzij de verhoogde kleurtemperatuur van Philips X-tremeVision-koplampen (verkrijgbaar in H1, H4 en H7) kunt u beter focussen en contrasten in de verte beter zien. Hierdoor wordt rijden in het donker een veel prettigere en veiligere ervaring.