Dashboard Camera 2.7" HD Compact

€ 79,99
Direct leverbaar
1 van 4

Productspecificaties

Categorie: Dashcam
Artikelnummer: RBGDC50
Verzendkosten: € 5,00
Indien uw bestelling bestaat uit 2 of meerdere producten geldt alleen de hoogste bezorgkosten

Productomschrijving

Met deze Ring dashcam registreer je de autorit; en is er iets gebeurd waardoor er schade aan je auto is ontstaan? Geen nood, de Ring Dashcam heeft het allemaal opgenomen. Door de kentekengegevens van je auto eenmalig in de dashcam in te geven wordt de nummerplaat weergegeven in de video. Hieruit blijkt dat de video werd genomen door jouw auto. Hierdoor heb je onweerlegbaar bewijs wie de veroorzaker is en heb je bewijslast voor de verzekering.

 

De opgenomen beelden kan je simpel beveiligen tegen overschrijven door het bestand te vergrendelen. De Ring Dashcam RBGDC50 is een stand-alone HD recorder met een 2.7 inch LCD-scherm. Door de beeldhoek van 120 graden neemt de dashcam niet alleen de weg, maar ook de omgeving op.

 

De camera start automatisch wanneer je de auto start, en schakelt zichzelf uit wanneer je de motor uitzet. De G- sensor data detecteert automatisch een crash en vergrendelt de video tegen overschrijven, zo wordt cruciaal beeldmateriaal opgeslagen. De camera heeft ook een ingebouwde microfoon zodat omgevingsgeluiden worden opgenomen. De video's worden opgeslagen met behulp van lus-opname, de oude beelden worden overschreven door nieuwe beelden. Hierdoor zal de geheugenkaart nooit vol raken. Het toestel is geschikt voor een geheugenkaart tot 32GB (niet inbegrepen).