Remto Automaterialen introduceert: Techpoint

Remto biedt, behalve een breed assortiment A-merk onderdelen, nu ook een breed pakket aan technische ondersteuning middels Techpoint. Hiermee stellen wij u als universele garage in staat om alle handelingen in 

eigen huis uit te kunnen voeren.

Het Techpoint pakket bestaat uit:
- Technische trainingen via Automotive Academy

- Commerciële opleidingen
- Technische helpdesk
- Remote Diagnostics (uitlezen/inleren of resetten op afstand)
- Pass-Thru en onderhoud service

 

Opleiding en trainingen

U kiest zelf de onderdelen die u belangrijk vind voor uw bedrijf. Bijvoorbeeld een commerciele training voor u of één van uw receptie-medewerkers? Of kiest u er liever voor om het technische kennisniveau omhoog te brengen. Dan kiest u voor het technisch opleidingsplan van Automotive Academy. Een opleidingsplan bestaat uit vier trainingen per jaar per monteur. Uw monteur doet van te voren een kennistoets, aan de hand hiervan wordt het startniveau bepaald. Van daaruit gaat de monteur diverse trainingen volgen waarbij ieder training een ander thema omvat. Uitiendelijk komen alle belangrijk thema's behandeld en kan de monteur er voor kiezen om zijn of haar opleiding te vervolgen op een hoger niveau.

 

Meer informatie ook training en opleiding vind u op de website van Automotive Academy: www.automotiveacademy.nl.

Interesse in één van de opleidingen? Neem dan contact met ons op en komen graag bij u langs voor meer informatie.

 

Remote Diagnose

Heeft u zelf alle trainingen en opleiding gefaciliteert, is het kennisniveau van uw montuers naar wens, maar mist u dat laatste beetje extra ondersteuning? Ook hierin kunnen wij voorzien. Bijvoorbeeld met Remote diagnose. 

In samenwerking met AutoNiveau bieden wij u de mogelijkheid om op afstand een auto over te nemen, deze service heet Remote Diagnostics. Hiermee heet u nu de mogelijkheid om in eigen huis gebruik te maken van de extra functies welke met u eigen universele diagnose apparatuur niet mogelijk is.

 

Hoe werkt het?
De interface van Autoniveau sluit u aan op een tablet en op de EOBD van de auto. U maakt middels de tablet verbinding met Autoniveau, u geeft aan welke service u wenst en AutoNiveau gaat hier vervolgens mee aan de slag en geeft u een bericht als dit succesvol is afgerond.

Mogelijk services:

- Sleutel transponder aanleren               
- Accu coderen
- Trekhaak configureren                                
- Verstuivers coderen
- DTC codes lezen en wissen                  
- Service interval Reset
- Aircofout wissen: klik hier voor een praktijkvoorbeeld

 

U heeft geen abonnement nodig maar betaald per service!

Bekijk hier de tarievenlijst per service, per auto.

 

Wat heeft u nodig?
U heeft de beschikking nodig over de interface en een tablet. Deze kunt u aanschaffen via www.autoniveau.nl. Er is ook de mogelijkheid om deze Remote diagnose tool via Remto te huren voor slechts € 10,- p/dag. Dit bedrag is exclusief de kosten voor de service die AutoNiveau uitvoert.

 

Gaat u deze service voor de eerste keer gebruiken? Dan kijkt één van onze medewerkers graag de eerste keer met u mee om u op weg te helpen.

 

 

 

 

Remto Zakelijk