Philips WhiteVision H4 12v

€ 39,99
€ 31,99
Direct leverbaar
1 van 3

Productspecificaties

Categorie: Koplampverlichting
Merk: Philips
Type: WhiteVision
Systeem: H4
Kleur temperatuur: Wit 4300K
Volt: 12v
Watt: 60/55W
Verpakking: Per 2 stuks
Artikelnummer: 12342WHVSM
Verzendkosten: € 2,00
Indien uw bestelling bestaat uit 2 of meerdere producten geldt alleen de hoogste bezorgkosten

Productomschrijving

Philips WhiteVision-lampen geven de koplampen van uw auto een intens witte Xenon-look voor een optimale rijervaring in het donker. Dankzij de grotere helderheid en het 40% wittere licht bieden WhiteVision-lampen de perfecte combinatie van stijl en veiligheid.

 

100% Wettelijk goedgekeurd en 100% intens wit licht

 

WhiteVision is ECE-gecertificeerd en de eerste wettelijk goedgekeurde intens witte lamp. De lamp biedt u de ultieme zichtbaarheid zonder dat dit gevaarlijke situaties veroorzaakt als gevolg van schittering voor de auto vóór u.

 

60% Meer zicht voor maximale helderheid

 

Het langere lichtbundelpatroon met 60% meer zicht zorgt ervoor dat u andere weggebruikers duidelijker kunt zien. Het verbetert de veiligheid, waardoor u meer tijd hebt om te reageren op potentieel gevaar op de weg.

 

De beste levensduur voor meer rijplezier

 

Philips WhiteVision-koplampen zijn duurzaam. Ze bieden u een lange en betrouwbare levensduur van 450 uur*. Dat is aanzienlijk langer dan concurrerende producten. Hierdoor hoeft u uw koplampen minder vaak te vervangen en krijgt u meer waar voor uw geld. (*H4 en H7 zijn getest op een standaardvoltage van 13,2v)

 

Heldere lichtbundel met intens wit licht

 

Philips WhiteVision-koplampen beschikken over intens wit licht tot 3700 Kelvin. De koplampen verlichten de weg met een helder witte lichtbundel die duisternis direct elimineert. De beste lichtbundel voor een optimale rijervaring.